...des de 1996

 

MIRIAM DARRIBA, DIRECTORA de l’EQUIP PEDAGÒGIC MUSICACTIVA:

Miriam Darriba -cantant, ballarina, compositora de cançons i pedagoga-, és directora de l’equip pedagògic MusicActiva, creadora del Programa d’Estudis MusicActiva-Mètode Creatiu i co-fundadora de l’escola MusicActiva juntament amb Isabel Darriba i Abel Castelló.

TOTES LES MÚSIQUES ORIGINALS de MUSICACTIVA:

DILLUNS i DIMARTS


9:30  ENTRENAMENT MATINAL dels                 RODAMONS:


El primer que fan els Rodamons quan es desperten cada matí  és movilitzar el seu cos amb la dansa -gimnàstica i  que són unes danses rítmiques i un exercicis físics que es fan amb la percussió corporal, amb la veu i amb l’acompanyament de músiques fetes amb instruments de percussió.

D’aquesta manera els Rodamons es desperten i aconsegueixen l’energia i el bon

humor que necessiten per passar el dia.


10:15  ASSAIG de LES CANÇONS de l’ESPECTACLE

                 ..............reserva el teu CD!!!!!

Com ens agraden les cançons de l’espectacle!!!! Cada cançó ens presenta un personatge i ens emociona explicant-nos les seves aventures. Les aprendrem totes, les cantarem durant tot el casal i se’ns quedaran ben a dintre perquè ens puguin acompanyar durant tot l’estiu i durant tot l’any.


11:00  ESMORZAR:

Amb tanta activitat és imprescindible aturar-nos un moment  per reposar forces. Menjarem els nostres esmorzars asseguts al voltant del llac on cau la Gran Cascada i ens explicarem les coses que hem fet  i les coses que farem durant tot el dia.


11:30    TALLERS:

TALLERS ARTÍSTICS per la CREACIÓ de l’ESPECTACLE

                                                      I TALLERS  DE CIRC”


-TALLER de CONFECCIÓ de VESTUARI

    i CONSTRUCCIÓ D’ESTRIS i COMPLEMENTS:

Una de les coses més importants per formar part del Circ dels Rodamons és saber fer-nos la roba per l’espectacle de circ i també els elements que necessitem per a cada número de l’espectacle: boles, carioques, aros, cordes...

-TALLER de MàSCARES i MAQUILLATGE: és especialment important aprendre a fer les màscares i maquillar-nos per poder fer del nostre espectacle una explosió màgica de fantasia i color.

-TALLERS de CIRC: és el moment d’aprendre tot el que necessitem per fer els nostres números de circ on demostrarem que podem fer coses impossibles: Malabars, Acrobàcia, Màgia, Pallassos..13:00 REFRESQUEM-NOS!!!!           

                     ....PISCINA i JOCS d’AIGUA


14:30 A DINAR!!!!

Quina gana!!!! ....menjarem els menjars boníssims que ens ensenya a fer la cuinera del circ -cuina pròpia-.


15:30 TALLERS ARTÍSTICS i de CIRC    .............(tarda)

Un mínim d’un taller pel matí i un altre per la tarda. Tenim moltes coses per aprendre i el temps del que disposem no és infinit.


17:00 ...FINS DEMÀ!!!!DIMECRES: EXCURSIÓ

EXCURSIONS dels “RODAMONS”

Cada setmana marxarem un dia sencer d’excursió per viure amb el màxim de realisme les nostres aventures!!!!1a SETMANA:  A determinar

2a SETMANA:  Excursió a Illa Fantasia

3a SETMANA: Excursió a... VÉNS A SALTAR?

4a SETMANA:  Excursió al BOSC VERTICAL (Parc d’aventura)

5a SETMANA:  Excursió al CANAL OLÍMPIC per fer circuït d’inflables a l’aigua

6a SETMANA: Excursió a la PLATJADIJOUS: ESPECTACLE

“VIATGE A L’ESPAI”

-...obert a mares pares i tots els amics que vulgueu convidar-


Ha arribat el gran dia...! cada dijous presentarem l’espectacle a on escenificarem la nostra història utilitzant tota la feina que hem realitzat als tallers de creació artística: cantarem les cançons que hem après als assajos musicals; ballarem les danses i coreografies de moviment escènic que hem preparat als tallers d’escenificació; ens vestirem amb els vestits i complements que hem fet als tallers de plàstiques; instal.larem les magnífiques escenografies i les escultures escèniques que hem construït, i llegirem o representarem els textes literaris que

hem creat arrel de l’argument de l’espectacle. Quina emoció!...els nervis dels camerinos, l’emoció de les bambalines i la força i l’energia de l’escenari...!!! Quan acabi l’espectacle rebrem els aplaudiments i les felicitacions dels pares i de tot el públic, tindrem una sensació molt intensa que recordarem molt de temps i ens quedarem molt satisfets de la nostra experiència.

L’ espectacle és un gran musical, en ell actuen tots les nenes i els nens que participen al casal i també tots els professors i professores, l’espectacle es presenta amb música en directe al pati de l’escola Turó del Cargol i hi esteu convidats totes les mares, pares familiars i amics als que vulgueu venir.


DIVENDRES: JOCS

CAMPIONATS de JOCS d’EQUIP amb FESTA d’ENTREGA de TROFEUS!!!

Cada divendres, després d’haver fet el espectacle, dedicarem el dia sencer a fer jocs.  Crearem els nostres equips triarem els nostres propis recorreguts, puntuant en els diferents esports i jocs populars i participant finalment en la gran final amb recompte de punts i“trucs” per salvar-se i millorar puntuacions.

-CIRCUIT MULTIESPORT: patinatge, futbol, basquet, handbol, volei,tennis, pales, carreres de relleus,circuit d’eslàlom, salt d’altura, punteria amb arcs i dards....   

-JOCS POPULARS: Robacues, carreres de sacs, mataconills,  “baldufes”, bitlles, tabes, bales o ”caniques”., mikado’s gegants..

-TALLER de CONFECCIÓ de TROFEUS: Tots els que vulguin podran participar del Taller de Construcció de Trofeus confeccionats pels propis alumnes amb  què premiarem el bon humor, el companyerisme, saber divertir-nos encara que perdem etc....Tots els equips tindran el seu premi!!!

        -FESTA d’ENTREGA de TROFEUS i ACOMIADAMENT:

Gran festa d’entrega de trofeus i acomiadament de la setmana.


          ...Fins la setmana entrant!!!!

RODAMONS -Miriam Darriba-

tema de l’espectacle musical infantil “VIATGE a L’ESPAI”

lletra i música: Miriam Darriba

canten: Miriam Darriba i Isabel Darriba

arranjaments: Francisco Suárez i Abel Castelló

Una nit les estrelles van descobrir EL CIRC dels RODAMONS.

Els RODAMONS feien una vida totalment diferent a la de la resta dels humans: quan la majoria dels humans per la nit  van a casa seva i es posen a dormir, aquests personatges agafen les seves caravanes i comencen un viatge per trobar un lloc per passar el nou dia.

Després del  viatge s’‘aturen a descansar ,observen les estrelles,reflexionen i pensen sobre tot el que han fet durant el dia: alguns canten cançons, altres escriuen poemes, altres expliquen contes o ballen o expliquen acudits o riuen ...

CASAL_dESTIU_20.html