...des de 1996

 

DILLUNS i DIMARTS

9:30 ENTRENAMENT MATINAL

                                        dels VIRI-VIRIS:


-DANSA-GIMNÀSTICA MATINAL: El primer que fan els viri-viris quan es desperten cada matí , és mobilitzar i entrenar el seu cos amb la DANSA-GIMNÀSTICA MATINAL,  que són unes danses i un exercicis rítmics i físics que fan els viri-viris utilitzant la percussió corporal, utilitzant la seva poderosa veu, i amb l’acompanyament de músiques tocades en directe amb instruments de percussió.

D’aquesta manera els viri-viris no només es desperten, sino que aconsegueixen l’energia i el bon humor que necessiten per viure les intenses aventures que passaran al llarg del dia.10:15 ASSAIG de LES CANÇONS de l’ESPECTACLE            ......reserva el teu CD!!!!!


-TALLERS de CANÇONS i CONTE de l’ESPECTACLE: Quan els viri-viris ja estan en marxa arriba el moment d’aprendre les cançons de l’espectacle. Cada cançó ens presenta un personatge i ens explica una nova i emocionant aventura. Còm ens agraden les cançons de l’espectacle!!!!  Les aprendrem totes, les cantarem a l’espectacle, les cantarem durant tot el casal i se’ns quedaran tan a dintre que les seguirem cantant durant tot l’estiu i la resta de l’any. Ah!!! i les cançons no només les canten els viri-viris, sino també  totes les mares i els pares dels viri-viris del casal!!!!


11:00  ESMORZAR:

Amb tanta activitat els viri-viris necessitem aturar-nos un moment  per recuperar forces.

Ens asseurem en rotllana, menjarem els nostres esmorzars, i ens explicarem les nostres aventures.


11:30-TALLERS ARTÍSTICS

                 per la CREACIÓ de  l’ESPECTACLE .


-TALLERS de DANSA i COREOGRAFIA: ja hem après les cançons,  ja sabem la història que hem de representar... Ara és el moment d’aprendre a ballar les danses dels viri-viris i de construir les coreografies que presentarem a l’espectacle.

                                                                            Ànim viri-viris, comença la festa...!!!


-TALLER de TEATRE amb MÀSCARES i MAQUILLATGE: construirem el nostre personatge, imaginarem còm és i aprendrem a moure’ns, a parlar, a gesticular i a comportar-nos com ho fan els autèntics viri-viris. Si hem d’aprendre texts llargs i complicats no tindrem cap problema, perquè els viri-viris entenem molt bé tot el que expliquem i això ens permet enrecordar-nos de tot.

També és important que un bon viri-viri es perfeccioni en la tècnica del maquillatge...,

                        mai se sap quina és la cara que ha de posar un viri-viri a cada escena!!!


13:00 PISCINA i JOCS d’AIGUA:

                                ...REFRESQUEM-NOS!!!!

Arriba el moment del bany. Una de les coses més importants per a un bon viri-viri és aprendre a nedar, a capbuçar-se i saber-se espavilar per tot l’univers. Aquest estiu tindrem dues remullades ben particulars:

        -Piscina: Club Tennis La Salut

        -Festa de l’Escuma amb CANÓ d’'ESCUMA


14:30 A DINAR!!!!

Quina gana!!!! ....als viri-viris els hi encanten els menjars boníssims que els hi preparen les cuineres i els cuiners de l’espai.  A més a més, l’espai té cuina pròpia amb règims i tota mena d’atencions especials.  Que bé que es menja en aquesta volant per tot l’univers!!!15:30 TALLERS ARTÍSTICS

                per la CREACIÓ de l’ESPECTACLE

-TALLER de PLÀSTIQUES: els viri-viris necessitem un bon equipament!!! Ens farem el vestuari amb el vestit de viri-viri i tots els estris que necessitem. Cada setmana farem un nou element fins tenir tot el que necessitem per arribar a ser “els veritables “viri-viris de l’espai”


-ASSAIG de les ESCENES: ja sabem la història que hem de representar, ja sabem cantar les cançons, ja sabem còm és el nostre personatge, les seves aventures, còm es comporta. També hem après a ballar les danses dels viri-viris i sabem fer les coreografies. És el moment d’ajuntar-ho tot i començar a assajar les escenes de l’espectacle. Tenim molt poc temps, -només 2 assajos-, però la nostra imaginació està en marxa, i quan els viri-viris es posen a imaginar, la seva capacitat i la seva força és infinita!!!!!


17:00 ...FINS DEMÀ!!!!DIMECRES:

EXCURSIONS dels “VIRI-VIRIS de l’ESPAI”

Cada DIMECRES marxarem d’excursió EL DIA SENCER, per viure les aventures dels viri-viris de manera real i sobre el terreny!!!!1a SETMANA:    Excursió a determinar

2a SETMANA:   Excursió a... VÉNS A SALTAR?

3a SETMANA:   Excursió a determinar

4a SETMANA:  Excursió al BOSC VERTICAL (Parc d’aventura)

5a SETMANA:   Excursió a la PLATJA
DIJOUS: ....ESPECTACLE

“VIATGE a l’ESPAI !!!”

-...obert a mares pares i tots els amics que vulgueu convidar-


Ha arribat el gran dia...! cada dijous presentarem l’espectacle a on escenificarem la nostra història utilitzant tota la feina que hem realitzat als tallers de creació artística: cantarem les cançons que hem après als assajos musicals; ballarem les danses i coreografies de moviment escènic que hem preparat als tallers d’escenificació; ens vestirem amb els vestits i complements que hem fet als tallers de plàstiques; instal.larem les magnífiques escenografies i les escultures escèniques que hem construït, i llegirem o representarem els textes literaris que hem creat arrel de l’argument de l’espectacle.


                   Quina emoció!!!!!!

                        ....les mares, els pares i molts amics ens vindran a veure...!

                        ......quins nervis que tenim quan estem als camerinos!!!!    

                                .... quina emoció quan estem a les bambalines!!!!

                                        ....quina força i energia que sentim a l’escenari...!!!


Quan acabi l’espectacle rebrem els aplaudiments i les felicitacions dels pares i de tot el públic, tindrem una sensació molt intensa que recordarem molt de temps i ens quedarem molt satisfets de la nostra experiència.


L’espectacle “Viatge a l’Espai” amb música i libreto original de Miriam Darriba, Isabel Darriba i Abel Castelló, és un gran musical en el que actuen tots les nenes i els nens que participen al casal i també tots els professors i totes les professores. L’espectacle es presenta cada dijous amb música en directe al meravellós escenari del pati de l’escola Turó del Cargol.

Hi esteu convidats totes les mares i pares i també tots els familiars i amics que vulgueu convidar.


DIVENDRES:  

CAMPIONATS de JOCS d’EQUIP

          amb FESTA d’ENTREGA de TROFEUS!!!

Cada divendres, després d’haver fet el espectacle, dedicarem el dia sencer a fer jocs.  Crearem els nostres equips, triarem els nostres propis recorreguts, puntuant en els diferents esports i jocs populars i participant finalment en la gran final amb recompte de punts i“trucs” per salvar-se i millorar puntuacions.


CIRCUIT MULTIESPORT:

Futbol, bàsquet, handbol, volei, tennis, pales, carreres de relleus,circuit d’eslàlom, salt d’altura, punteria amb arcs, dards...

JOCS POPULARS:

Robacues, carreres de sacs, mataconills, “baldufes”, bitlles, tabes, bales o ”caniques”., mikado’s gegants...

TALLER de CONFECCIÓ de TROFEUS:

Tots els que vulguin podran participar del Taller de Construcció de Trofeus confeccionats pels propis alumnes amb que premiarem el bon humor, el companyerisme, saber divertir-nos encara que perdem etc....Tots els equips tindran el seu premi!!!

FESTA de COMIAT amb ENTREGA de TROFEUS:

Gran festa d’entrega de trofeus i acomiadament de la setmana.


                      ...Fins la setmana entrant!!!!

TOTES LES MÚSIQUES ORIGINALS de MUSICACTIVA:

VIRI-VIRIS-Isabel  Darriba-

tema de l’espectacle musical infantil “VIATGE a l’ESPAI”

lletra i música: Isabel Darriba

canten: Miriam Darriba i Isabel Darriba

arranjaments: Francisco Suárez i Abel Castelló

ISABEL DARRIBA, DIRECTORA de l’EQUIP PEDAGÒGIC MUSICACTIVA:

Isabel Darriba -compositora, cantant i pedagoga -, és directora de l’equip pedagògic MusicActiva, creadora del Programa d’Estudis MusicActiva-Mètode Creatiu i co-fundadora de l’escola MusicActiva juntament amb Miriam Darriba i Abel Castelló.

CASAL_dESTIU_20.html