...des de 1996

 

Carrer Massens 63 (torrre)  08024 Barcelona

93 285 06 93

HORARIS

NENS/ES

-6 a 12 anys-

 

Horaris de l’assignatura de Llenguatge Musical    -1 classe d’1h/setmana col.lectiva-

Els horaris dels grups de llenguatge de totes les edats i de tots els nivells del programa d’estudis es distribueixen de dilluns a divendres a partir de les 17h.

A partir de la prova de nivell, us informarem dels horaris en els quals es realitzen les classes del grup o grups de llenguatge musical més adients al nivell, l’edat i les característiques personals del vostre fill o filla.


Horaris de l’assignatura d’instrument       -1 classe de 30 minuts/setmana individual-

Les classes d’instrument individual es poden realitzar també de dilluns a divendres des de les 10:30 fins les 22:00. Les classes que s’imparteixen als centres MusicActiva es solen fer en horari de tarda quan els nens i nenes surten de l’escola. Les classes que s’imparteixen en extraescolar, es fan en horari de tarda i també en franja de migdia a les pròpies escoles.

La coordinació de l’horari de la classe d’instrument s’inicia un cop realitzada la matriculació, en funció de la disponibilitat dels professors de l’equip pedagògic MusicActiva i en funció també de la informació que ens doneu a la BUTLLETA d’HORARIS DISPONIBLES, que és la que ens permet coordinar la classe d’instrument en un horari compatible amb la resta d’activitats que pugui realitzar el vostre fill/a.Horaris de l’assignatura de laboratori d’instrument

                                                                                    -1 classe de 30 minuts/setmana -en grup reduït-

Les classes de laboratori d’instrument es fan també de dilluns a divendres des de les 10:30 fins les 22:00 de manera coordinada amb l’horari de les classes d’instrument i de llenguatge musical i amb el propòsit que l’alumne pugui realitzar totes les classes en 1 o 2 dies en funció de les circumstàncies de l’alumne i de la disponibilitat horària de famílies i escola. Els horaris de les classes de laboratori d’instrument es coordinen de manera que els nens i nenes puguin treballar en petits grups d’alumnes que toquen el mateix instrument i que cursen el mateix nivell del Programa d’Estudis.

662 182 321

PREUShttp://musicactiva.net/MUSICACTIVA_2019_20/PREUS_NENS_19-20.html

CALENDARI CURS