...des de 1996

 

MATRICULACIÓ

ADULTS

-...a partir de 18 anys -

Segueix el procés de matriculació:

1-...omple el formulari  ..... FORMULARI SOL.LICITUT ASSISTÈNCIA REUNIÓ INFORMATIVA

Omple el formulari i demana data i hora per a assistir a les REUNIONS INFORMATIVES.


2-...assisteix a la reunió informativa

Assisteix a la REUNIÓ INFORMATIVA on descubriràs mitjançant exercicis i demostracions pràctiques les inmenses possibilitats que et proposa el Mètode Creatiu per a l’Aprenentatge Musical per a la teva educació musical, artística.


3-...descarrega’t el full de matriculació ......... FULL DE MATRICULACIÓ

Descarrega’t el FULL de MATRICULACIÓ, omple la documentació i fes efectiva la matrícula enviant-lo a MusicActiva via E-mail.


4-...fes la “prova de nivell”:

            -avaluació nivell musical, característiques personals, informació a l’alumne-

Quan hagis formalitzat la matrícula, et convocarem a una sessió individual on les directores pedagògiques de MusicActiva podran conéixe’t  en els aspectes necessaris per enfocar correctament la teva formació. Els objectius de la prova són els següents:

            1-prova de nivell: Avaluació del teu nivell musical en relació a la teva formació musical “acadèmica” en cas que l’hagis rebut o en relació al teu nivell musical intuïtiu en cas que siguis autodidacta o no tinguis formació musical.

             2-característiques personals: observació i anàlisi de les teves característiques personals en relació als mecanismes que determinen el teu funcionament creatiu, característiques que hem de poder conéixer per enfocar correctament la teva formació.

Aquest primer diagnòstic és molt important per a poder preveure quina serà la teva reacció envers al procés d’aprenentatge i per poder enfocar-lo amb les màximes garanties d’èxit.        

             3-informació dels resultats : al final de la sessió, et comunicarem l’anàlisi que fem del teu funcionament “creatiu” i la manera en què enfocarem la teva formació per poder realitzar l’aprenentatge amb les degudes garanties d’èxit.


5-...coordinació horaris instrument i llenguatge

Amb la informació que ens donis a la BUTLLETA d’HORARIS DISPONIBLES que hi ha al FULL de MATRICULACIÓ posarem en marxa la coordinació dels horaris per tal que puguis realitzar les classes de les assignatures del Programa d’Estudis que has de cursar. Abans d’omplir la BUTLLETA d’HORARIS DISPONIBLES, és convenient que consultis els horaris dels grups de llenguatge musical en l’apartat HORARIS.

Quan tinguem els horaris coordinats t’informarem de l’horari assignat per a realitzar cada assignatura o, si és el cas, de les possibles opcions.

93 285 06 93

HORARISHORARIS_ADULTS_2.html
PREUSHORARIS_ADULTS_2.html
CALENDARI CURSCALENDARI_CURS_2.html

Carrer Massens 63 (torrre)  08024 Barcelona

93 285 06 93         662 182 321