...des de 1996

 

DILLUNS i DIMARTS

9:30  ENTRENAMENT  dels MAGS i MAGUES:

           DANSA-ESPORT-HABILITATS-ENGINY

Prepara’t per a l’aventura: comencem el dia fent danses,fent exercici físic i exercitant la ment per poder afrontar la nostra aventura: autosuperar-nos i preparar-nos per ser els millors mags i magues de tots els regnes: formarem equips, triarem les activitats que més ens agraden i ens entrenarem competint contra nosaltres mateixos per superar les nostres pròpies marques en tots els àmbits físicsi mentals:

    -àmbit físic: força, flexibilitat, resistència, velocitat, equilibri, habilitat,

                          punteria...

    -àmbit mental: prova de memòria, prova d’’associació d’imatges,

    resolució d’enigmes,.... i jocs d’enginy.

    “Rush Hour ”, “Ubongo”,“Cub de Rubik, Ricoches Robots, etc...


Construeix el teu perfil:

                     ...Quines són les meves habilitats?

                        ...Quines són les coses que més em costen?

Podrem triar d’entre totes les activitats creant un entrenament personalitzat que ens permetrà desenvolupar les nostres habilitats i convertir-nos en els millors especialistes en cada matèria.


Forma el millor equip de mags i magues: entre tots, formarem el millor equip de mags i magues que hi ha hagut al llarg de tota la història.

10:15 CANÇONS de l’ESPECTACLE

                 .........................................reserva el teu CD!!!!!

Com ens agraden les cançons de l’espectacle!!!! Cada cançó ens presenta un personatge i ens emociona explicant-nos les seves aventures. Les aprendrem totes, les cantarem durant tot el casal i se’ns quedaran ben a dintre perquè ens puguin acompanyar durant tot l’estiu i durant tot l’any.

11:00  ESMORZAR: 


11:30    TALLERS ARTÍSTICS

-TALLER de CONFECCIÓ de VESTUARI

          

TALLER de MàSCARES i MAQUILLATGE:

-TALLER d’ESCENOGRAFIA:

13:00 REFRESQUEM-NOS!!!!

            ....PISCINA i CANó ESCUMA.

Després de passar tantes aventures, tenim moltes ganes de refrescar-nos i esbargir-nos. Anirem a la piscina i farem una gran festa  amb canó d’escuma, jocs i concursos.

    -Piscina: Club Natació Catalunya

    -Festa de l’Escuma amb CANÓ d’'ESCUMA, música, jocs i concursos


  1. *En funció de com estiguin les restriccions en el moment que arrenqui el casal podrem anar a la piscina els dilluns o els dimarts o farem circuïts de jocs d’aigua els dos dies.14:30 A DINAR!!!!

Quina gana!!!! ....menjarem els menjars boníssims que preparen els meravellosos cuiners del castell. -cuina pròpia-


15:30 TALLERS ARTÍSTICS    ....(tarda)

-TALLER de TEATRE:

Tots els que tingueu “fusta d’actor” podreu aprendre les tècniques teatrals bàsiques que ens permetran representar els nostres personatges: com recrear el seu caràcter, com gesticular,com moure’s, com parlar...

-TALLER d’ESCENIFICACIÓ:

Ja sabem cantar les cançons, ja sabem ballar les danses, ja tenim els vestuaris... Només ens falta portar-ho tot a l’escena.


16:30 ...FINS DEMÀ!!!!


DIMECRES: ESPECTACLE*

                     ...obert a mares pares i

   tots els amics que vulgueu convidar

Ha arribat el gran dia...! Cada dimecres presentarem l’espectacle obert als pares dels alumnes i a tots els amics i familiars que vulgueu convidar, a on escenificarem la nostra història utilitzant tota la feina que hem realitzat als tallers de creació artística: cantarem les cançons que hem après als assajos musicals; ballarem les danses i coreografies de moviment escènic que hem preparat als tallers d’escenificació ; ens vestirem amb els vestits i complements que hem fet als tallers de plàstiques; instal.larem les magnífiques escenografies i les escultures escèniques que hem construït, i llegirem o representarem els textes literaris que hem creat arrel de l’argument de l’espectacle.


                    Quina emoció!!!!!!

                        ....les mares, els pares i molts amics ens vindran a veure...!

                        ......quins nervis que tenim quan estem als camerinos!!!!    

                                        ....quina força sentim quan sortim a l’escenari...!!!


Quan acabi l’espectacle rebrem els aplaudiments i les felicitacions dels pares i de tot el públic, tindrem una sensació molt intensa que recordarem molt de temps i ens quedarem molt satisfets de la nostra experiència.

L’ espectacle “LLUNA BLANCA” amb música i libreto original de Miriam Darriba, Isabel Darriba i Abel Castelló, és un gran musical en el qual actuen tots les nenes i els nens que participen al casal i també tots els professors i totes les professores. L’espectacle es presenta cada dimecres amb música en directe al pati de l’escola Turó del Cargol convertit en un gran escenari.

Hi esteu convidats totes les mares, pares familiars i amics als que vulgueu convidar.


*Aquest juliol, preveient la situació i les restriccions que pobablement hi haurà, hem previst fer l’espectacle sense públic i retrasmetre’l en streaming per què totes les mares i pares el pogueu veure.

DIJOUS: EXCURSIÓ

EXCURSIONS dels “MAGS i MAGUES”

Cada DIJOUS marxarem d’excursió EL DIA SENCER, per viure les aventures del mags i magues de manera real i sobre el terreny!!!

Excursions a parcs d’aventura, a “saltings” per saltar en llits elàstics, al Canal olímpic per saltar en inflables dins l’aigua, parcs acuàtics, a muntar a cavall etc...

Les excursions que farem cada una de les setmanes les determinarem més endavant.


                      DIVENDRES: JOCS i ESPORTS

           CAMPIONATS de JOCS d’EQUIP esportius i populars

                                                amb

                            FESTA d’ENTREGA de TROFEUS


Cada divendres, després d’haver fet l’espectacle, dedicarem el dia sencer a fer jocs.  Crearem els nostres equips triarem els nostres propis recorreguts, puntuant en els diferents esports i jocs populars i participant finalment en la gran final amb recompte de punts i “trucs” per salvar-se i millorar les puntuacions.


-CIRCUIT MULTIESPORT: patinatge, futbol, basquet, handbol, volei,tennis, pales, carreres de relleus,circuit d’eslàlom, salt d’altura, punteria amb arcs-dards....   

-JOCS POPULARS: Robacues, carreres de sacs, cavall fort, mataconills, arrenca-cebes,  “baldufes”, bitlles, tabes, bales-”caniques”., mikado’s gegants..

-TALLER de CONFECCIÓ de TROFEUS: Tots els que vulguin podran participar del Taller de Construcció de Trofeus confeccionats pels propis alumnes amb els que premiarem el bon humor, el companyerisme, saber divertir-nos encara que perdem etc....Tots els equips tindran el seu premi!!!

       -FESTA d’ENTREGA de TROFEUS i ACOMIADAMENT:

Gran festa d’entrega de trofeus i acomiadament de la setmana.
         Fins la setmana entrant!!!