...des de 1996

 

Un dia al casal

Una setmana al casal

Organització

Matricula’t

INICIPAGINES_WEB_18_-reservades-/INICI_MUSICACTIVA.html


DILLUNS i DIMARTS

9:30  ENTRENAMENT dels EXPLORADORS:

                      DANSA-ESPORT-HABILITATS-ENGINY

Prepara’t per a l’aventura: comencem el dia fent danses,fent exercici físic i exercitant la ment per poder afrontar la nostra aventura:autosuperar-nos i aprendre a sobreviure a la Selva en condicions adverses: formarem equips, triarem les activitats que més ensagraden i ens entrenarem competint contra nosaltres mateixos per superar les nostres pròpies marques en tots els àmbits físicsi mentals:

    -àmbit físic: força, fexibilitat, resistència, velocitat, equilibri, habilitat,

                          punteria...

    -àmbit mental: prova de memòria, prova d’’associació d’imatges,

    resolució d’enigmes,.... i jocs d’enginy.

    “Rush Hour de la Selva”, “Ubongo”,“Cub de Rubik, Ricoches Robots, etc...


Construeix el teu perfil:

                     ...Quines són les meves habilitats?

                        ...Quines són les coses que més em costen?

Podrem triar d’entre totes les activitats creant un entrenament personalitzat que ens permetrà desenvolupar les nostres habilitats i convertir-nos en els millors especialistes en cada matèria.


Forma el millor equip d’exploradors: entre tots, formarem el millor equip d’exploradors que hi ha hagut al llarg de tota la història i estarem preparats per a iniciar l’expedició i assolir el repte que NO ha aconseguit mai cap expedició: ...........desvetllar quin és el Secret de la Selva !!!


10:15 CANÇONS de l’ESPECTACLE

                    i GRAN BATUCADA de la SELVA

                .........................................reserva el teu CD!!!!!

Tot cercant informació sobre el Secret de la Selva i sobre les aventures d’antigues expedicions, hem trobat  algunes cròniques d’'antics exploradors que expliquen que el principal problema per a desvetllar El Secret de la Selva és comunicar-se amb les forces que protegeixen el seu secret, que són: El LLEÓ, la SERP i  l’OCELL de FOC. Aquestes forces protegeixen la selva no deixant que els homes blancs vegin més enllà de la simple aparença . Per tenir alguna possibilitat de trobar el Secret de la Selva caldrà que aprenguem a comunicar-nos amb el seu esperit i això només es pot aconseguir d’una manera: aprenent a tocarels timbals de la Gran Batucada de la Selva; i aprenent a fer el Crit de la Selva i a cantar càntics i cançons primitives que si s’acompanyen amb el Crit de la Selva, ens poden connectar amb el seu esperit.


11:00  ESMORZAR: 

Per reposar forces esmorzarem al campament que hem instal.lat en plena sabana.


11:30    TALLERS ARTÍSTICS


-TALLER de CONFECCIÓ de VESTUARI

            i CONSTRUCCIÓ d’EQUIPAMENT d’'AVENTURA:

A partir de la documentació que trobem dissenyarem i realitzarem la nostra pròpia roba: salacof, armilles etc... i tots els estris que necessitem per a l’expedició: tendes de campanya, bosses, motxilles, cantimplores, cordes per escalar, brúixoles, mapes...  


TALLER de MàSCARES i MAQUILLATGE:

Aprendrem a fer màscares a partir del model real de màscares primitives i coneixerem els seus poders màgics. Aprendrem a maquillar-nos igual que els primitius per poder passar desapercebuts entre els homes i dones de la tribu, poder participar en els seus rituals màgics i descobrir el Secret de la Selva.


-TALLER d’ESCENOGRAFIA:

El taller d’escenografia començarà amb la construcció de les tendes de campanya amb  que haurem de fer el nostre campament, seguirà amb la construcció de les cabanes amb que crearem la nostra colònia en plena selva i finalment, podrem participar en la construcció del Gran Ocell de Foc.


13:00 REFRESQUEM-NOS!!!!

            ....PISCINA i CANó ESCUMA.

Després de passar tantes aventures, tenim moltes ganes de refrescar-nos i esbargir-nos. Anirem a la piscina i farem una gran festa  amb canó d’escuma, jocs i concursos.

    -Piscina: Club Natació Catalunya

    -Festa de l’Escuma amb CANÓ d’'ESCUMA, música, jocs i concursos


14:30 A DINAR!!!!

Quina gana!!!! ....menjarem els menjars boníssims que preparen els meravellosos cuiners de l’expedició. -cuina pròpia-


15:30 TALLERS ARTÍSTICS    ....(tarda)

-TALLER de TEATRE:

Tots els que tingueu “fusta d’actor” podreu aprendre les tècniques teatrals bàsiques que ens permetran representar els nostres personatges: com recrear el seu caràcter, com gesticular,com moure’s, com parlar...

-TALLER d’ESCENIFICACIÓ:

Ja sabem cantar les cançons, ja sabem ballar les danses, ja tenim els vestuaris... Només ens falta portar-ho tot a l’escena.


17:00 ...FINS DEMÀ!!!!


DIMECRES: EXCURSIÓ

-EXCURSIONS dels “'EXPLORADORS”-

Cada setmana marxarem un dia sencer d’excursió per viure amb el màxim de realisme les nostres aventures!!!!

1a SETMANA:    Excursió a SALTING

Els guardians han de saber saltar i córrer per la selva, pujar als arbres més alts per vigilar la selva i també saltar d’un arbre a una altre amb l’agilitat i la rapidesa dels felins més ferotges.


2a SETMANA:    Excursió al Illa Fantasia

Nedarem pels rius de la selva, ens capbuçarem i ens llençarem des dels arbres per remullar-nos com autèntics exploradors per poder gaudir amb la seva força , habiltat, inteligència i valentia.


3a SETMANA:    Parc d’Aventura

Aventura en plena selva caminant pels arbres a molts metres d’altura amb ponts, cordes, tirolines....


4a SETMANA: Excursió amb Canoes:

Per poder-nos endinsar en la selva serà imprescindible organitzar una expedició amb canoes amb les que navegarem pel corrent dels grans rius que ens porten allà on no podríem arribar  caminant. Compte amb els perills!!!...el riu ens trasllada ràpidament però ens fa visibles per a tots els que s’amaguen a la selva.


5a SETMANA:    Excursió a la PLATJA

Nedarem  i ens capbuçarem enmig de les onades gaudint també dels jocs a la sorra amb els companys i companyes d’expedició.            DIJOUS: ESPECTACLE

...obert a mares pares i tots els amics que vulgueu convidar

Ha arribat el gran dia...! cada dijous presentarem l’espectacle obert als pares dels alumnes i a tots els amics i familiars que vulgueu convidar, a on escenificarem la nostra història utilitzant tota la feina que hem realitzat als tallers de creació artística: cantarem les cançons que hem après als assajos musicals; ballarem les danses i coreografies de moviment

escènic que hem preparat als tallers d’escenificació; ens vestirem amb els vestits i complements que hem fet als tallers de plàstiques;

instal.larem les magnífiques escenografies i les escultures escèniques que hem construït, i llegirem o representarem els textes literaris que hem creat arrel de l’argument de l’espectacle. Quina emoció!...els nervis dels camerinos, l’emoció de les bambalines i la força i l’energia de

l’escenari...!!! Quan acabi l’espectacle rebrem els aplaudiments i les felicitacions dels pares i de tot el públic, tindrem una sensació molt

intensa que recordarem molt de temps i ens quedarem molt satisfets de la nostra experiència.


                      DIVENDRES: JOCS i ESPORTS

           CAMPIONATS de JOCS d’EQUIP esportius i populars

                                                amb

                            FESTA d’ENTREGA de TROFEUS


Cada divendres, després d’haver fet l’espectacle, dedicarem el dia sencer a fer jocs.  Crearem els nostres equips triarem els nostres propis recorreguts, puntuant en els diferents esports i jocs populars i participant finalment en la gran final amb recompte de punts i “trucs” per salvar-se i millorar les puntuacions.


-CIRCUIT MULTIESPORT: patinatge, futbol, basquet, handbol, volei,tennis, pales, carreres de relleus,circuit d’eslàlom, salt d’altura, punteria amb arcs-dards....   

-JOCS POPULARS: Robacues, carreres de sacs, cavall fort, mataconills, arrenca-cebes,  “baldufes”, bitlles, tabes, bales-”caniques”., mikado’s gegants..

-TALLER de CONFECCIÓ de TROFEUS: Tots els que vulguin podran participar del Taller de Construcció de Trofeus confeccionats pels propis alumnes amb els que premiarem el bon humor, el companyerisme, saber divertir-nos encara que perdem etc....Tots els equips tindran el seu premi!!!

       -FESTA d’ENTREGA de TROFEUS i ACOMIADAMENT:

Gran festa d’entrega de trofeus i acomiadament de la setmana.
         Fins la setmana entrant!!!

Reunions informatives

      Escola Turó del Cargol      -C/ St Cugat 13-           Dimecres 24 d’abril 16:15

      Escola Parc del Guinardó  -C/Garriga i Roca s/n-   Dijous 25 d’abril 16:45

      Escola Rius i Taulet        -Plaça Lesseps 19-            Divendres 26 d’abril 16:30

      Seu MusicActiva          -C/ Massens 63 (torre)-       Dimarts 30 d’abril 20:30

      Seu MusicActiva         -C/ Massens 63 (torre)-        Dilluns 6 de maig 20:00                                

Un dia al casal
Una setmana al casalUna_SETMANA..._EXPLORADORS.html
OrganitzacióOrganitzacio_EXPLORADORS.html
Matricula’tMatriculat_EXPLORADORS.html
  INICIMUSICAC_inici+Noticies_SET.htmlMUSICAC_inici+Noticies_SET.htmlshapeimage_9_link_0
Casal_19_EXPLORADORS.html