...des de 1996

 

DILLUNS i DIMARTS


9:30 ENTRENAMENT MATINAL dels GUARDIANS de la SELVA:


-DANSA-GIMNÀSTICA MATINAL: El primer que fan els guardians quan es desperten cada matí  a la seva illa, és mobilitzar i entrenar el seu cos amb la DANSA-GIMNÀSTICA MATINAL,  que són unes danses i un exercicis rítmics i físics que fan els guardians utilitzant la percussió corporal, utilitzant la seva poderosa veu, i amb l’acompanyament de músiques tocades en directe amb instruments de percussió.

D’aquesta manera els guardians no només es desperten, sino que aconsegueixen l’energia i el bon humor que necessiten per viure les intenses aventures que passaran al llarg del dia.10:15 ASSAIG de LES CANÇONS de l’ESPECTACLE            ......reserva el teu CD!!!!!


-TALLERS de CANÇONS i CONTE de l’ESPECTACLE: Quan els guardians ja estan en marxa arriba el moment d’aprendre les cançons de l’espectacle. Cada cançó ens presenta un personatge i ens explica una nova i emocionant aventura. Com ens agraden les cançons de l’espectacle!!!!  Les aprendrem totes, les cantarem a l’espectacle, les cantarem durant tot el casal i se’ns quedaran tan a dintre que les seguirem cantant durant tot l’estiu i la resta de l’any. Ah!!! i les cançons no només les canten els guardians, sino també  totes les mares i els pares dels guardians del casal!!!!


11:00  ESMORZAR:

Amb tanta activitat els guardians necessitem aturar-nos un moment  per recuperar forces.

Ens asseurem en rotllana, menjarem els nostres esmorzars, i ens explicarem les nostres aventures.


11:30-TALLERS ARTÍSTICS

                 per la CREACIÓ de  l’ESPECTACLE .


-TALLERS de DANSA i COREOGRAFIA: ja hem après les cançons,  ja sabem la història que hem de representar... Ara és el moment d’aprendre a ballar les danses dels guadians i de construir les coreografies que presentarem a l’espectacle.

                                                                            Ànim guardians, comença la festa...!!!


-TALLER de TEATRE amb MÀSCARES i MAQUILLATGE: construirem el nostre personatge, imaginarem com és i aprendrem a moure’ns, a parlar, a gesticular i a comportar-nos com ho fan els autèntics guardians. Si hem d’aprendre texts llargs i complicats no tindrem cap problema, perquè els guardians entenem molt bé tot el que expliquem i això ens permet enrecordar-nos de tot.

També és important que un bon guardià es perfeccioni en la tècnica del maquillatge...,

                        mai se sap quina és la cara que ha de posar un guardià en cada escena!!!


13:00 PISCINA i JOCS d’AIGUA:

                                ...REFRESQUEM-NOS!!!!

Arriba el moment del bany. Una de les coses més importants per a un bon guardià és aprendre a nedar, a capbuçar-se i saber-se espavilar enmig de la selva i envoltat de rius i cascades. Aquest estiu tindrem dues remullades ben particulars:

        -Piscina: Club Tennis La Salut

        -Festa de l’Escuma amb CANÓ d’'ESCUMA


14:30 A DINAR!!!!

Quina gana!!!! ....als guardians els hi encanta menjar els menjars boníssims que els hi preparen els cuiners i cuineres de la selva.  A més a més, la selva té cuina pròpia amb règims i tota mena d’atencions especials.  Que bé que es menja en aquesta selva!!!15:30 TALLERS ARTÍSTICS

                per la CREACIÓ de l’ESPECTACLE

-TALLER de PLÀSTIQUES: els guardians necessitem un bon equipament!!! Ens farem el vestuari amb el vestit de guardià, l’escut i tots els estris que necessitem. Cada setmana farem un nou element fins tenir tot el que necessitem per arribar a ser “els veritables guardians de la selva”.


-ASSAIG de les ESCENES: ja sabem la història que hem de representar, ja sabem cantar les cançons, ja sabem com és el nostre personatge, les seves aventures, com es comporta. També hem après a ballar les danses dels guardians i sabem fer les coreografies. És el moment d’ajuntar-ho tot i començar a assajar les escenes de l’espectacle. Tenim molt poc temps, -només 2 assajos-, però la nostra imaginació està en marxa, i quan els guardians es posen a imaginar, la seva capacitat i la seva força és infinita!!!!!


17:00 ...FINS DEMÀ!!!!DIMECRES:

EXCURSIONS dels “GUARDIANS de la SELVA”

Cada DIMECRES marxarem d’excursió EL DIA SENCER, per viure les aventures dels guardians de manera real i sobre el terreny!!!!1a SETMANA:    Excursió al Park Aquàtic

Navegarem pels rius de la selva, ens capbuçarem i ens llençarem des dels arbres per remullar-nos com autèntics guardians que tenen la màgia i els poders dels animals per poder gaudir amb la seva força , habiltat, inteligència i valentia.


2a SETMANA:    Excursió a SALTING

Els guardians han de saber saltar i córrer per la selva, pujar als arbres més alts per vigilar la selva i també saltar d’un arbre a una altre amb l’agilitat i la rapidesa dels felins més ferotges.


3a SETMANA:    Excursió al Park Aquàtic.


4a SETMANA:    Parc d’Aventura

Aventura en plena selva: caminarem pels arbres a molts metres d’altura amb l’ajuda de ponts, cordes, tirolines...Travessarem la selva, la farem nostra, amagarem els nostres tresors i mai ningú els trobarà...!!!!


5a SETMANA:    Excursió a la PLATJA

Nedarem  i ens capbuçarem com autèntics animals marins gaudint també dels jocs amb la sorra i les onades.DIJOUS: ....ESPECTACLE

“EL SECRET de la SELVA !!!”

-...obert a mares pares i tots els amics que vulgueu convidar-


Ha arribat el gran dia...! cada dijous presentarem l’espectacle a on escenificarem la nostra història utilitzant tota la feina que hem realitzat als tallers de creació artística: cantarem les cançons que hem après als assajos musicals; ballarem les danses i coreografies de moviment escènic que hem preparat als tallers d’escenificació; ens vestirem amb els vestits i complements que hem fet als tallers de plàstiques; instal.larem les magnífiques escenografies i les escultures escèniques que hem construït, i llegirem o representarem els textes literaris que hem creat arrel de l’argument de l’espectacle.


                   Quina emoció!!!!!!

                        ....les mares, els pares i molts amics ens vindran a veure...!

                        ......quins nervis que tenim quan estem als camerinos!!!!    

                                .... quina emoció quan estem a les bambalines!!!!

                                        ....quina força i energia que sentim a l’escenari...!!!


Quan acabi l’espectacle rebrem els aplaudiments i les felicitacions dels pares i de tot el públic, tindrem una sensació molt intensa que recordarem molt de temps i ens quedarem molt satisfets de la nostra experiència.


L’espectacleEl secret de la Selva” amb música i libreto original de Miriam Darriba, Isabel Darriba i Abel Castelló, és un gran musical en el que actuen tots les nenes i els nens que participen al casal i també tots els professors i totes les professores. L’espectacle es presenta cada dijous amb música en directe al meravellós escenari del pati de l’escola Turó del Cargol.

Hi esteu convidats totes les mares i pares i també tots els familiars i amics que vulgueu convidar.


DIVENDRES:  

CAMPIONATS de JOCS d’EQUIP

          amb FESTA d’ENTREGA de TROFEUS!!!

Cada divendres, després d’haver fet el espectacle, dedicarem el dia sencer a fer jocs.  Crearem els nostres equips, triarem els nostres propis recorreguts, puntuant en els diferents esports i jocs populars i participant finalment en la gran final amb recompte de punts i“trucs” per salvar-se i millorar puntuacions.


CIRCUIT MULTIESPORT:

Futbol, bàsquet, handbol, volei, tennis, pales, carreres de relleus,circuit d’eslàlom, salt d’altura, punteria amb arcs, dards...

JOCS POPULARS:

Robacues, carreres de sacs, mataconills, “baldufes”, bitlles, tabes, bales o ”caniques”., mikado’s gegants...

TALLER de CONFECCIÓ de TROFEUS:

Tots els que vulguin podran participar del Taller de Construcció de Trofeus confeccionats pels propis alumnes amb que premiarem el bon humor, el companyerisme, saber divertir-nos encara que perdem etc....Tots els equips tindran el seu premi!!!

FESTA de COMIAT amb ENTREGA de TROFEUS:

Gran festa d’entrega de trofeus i acomiadament de la setmana.


                      ...Fins la setmana entrant!!!!

MIRIAM DARRIBA, DIRECTORA de l’EQUIP PEDAGÒGIC MUSICACTIVA:

Miriam Darriba -cantant, ballarina, compositora de cançons i pedagoga-, és directora de l’equip pedagògic MusicActiva, creadora del Programa d’Estudis MusicActiva-Mètode Creatiu i co-fundadora de l’escola MusicActiva juntament amb Isabel Darriba i Abel Castelló.

TOTES LES MÚSIQUES ORIGINALS de MUSICACTIVA:

Reunions informatives

      Escola Turó del Cargol      -C/ St Cugat 13-           Dimecres 24 d’abril 16:15

      Escola Parc del Guinardó  -C/Garriga i Roca s/n-   Dijous 25 d’abril 16:45

      Escola Rius i Taulet        -Plaça Lesseps 19-            Divendres 26 d’abril 16:30

      Seu MusicActiva          -C/ Massens 63 (torre)-       Dimarts 30 d’abril 20:30

      Seu MusicActiva         -C/ Massens 63 (torre)-        Dilluns 6 de maig 20:00                                

Un dia al casal
Una setmana al casalUna_SETMANA..._GUARDIANS_2.html
OrganitzacióOrganitzacio_GUARDIANS_2.html
Matricula’tMatriculat_GUARDIANS_2.html
  INICIMUSICAC_inici+Noticies_SET.htmlMUSICAC_inici+Noticies_SET.htmlshapeimage_6_link_0
Casal_19_GUARDIANS.html