...des de 1996

 

Un dia al casal

Una setmana al casal

Organització

Matricula’t

INICIPAGINES_WEB_18_-reservades-/INICI_MUSICACTIVA.html

MIRIAM DARRIBA, DIRECTORA de l’EQUIP PEDAGÒGIC MUSICACTIVA:

Miriam Darriba -cantant, ballarina, compositora de cançons i pedagoga-, és directora de l’equip pedagògic MusicActiva, creadora del Programa d’Estudis MusicActiva-Mètode Creatiu i co-fundadora de l’escola MusicActiva juntament amb Isabel Darriba i Abel Castelló.

TOTES LES MÚSIQUES ORIGINALS de MUSICACTIVA:

DILLUNS i DIMARTS


9:30  ENTRENAMENT MATINAL dels                 INDIS-PATINDIS:

El primer que fan els Indis-Patindis quan cada matí es desperten és practicar la “dansa-gimnàstica” que els hi ensenya a fer la Gran Cascada, que són unes danses rítmiques i un exercicis físics que es fan amb la percussió corporal, amb la veu i amb l’acompanyament de músiques fetes amb instruments de percussió. D’aquesta manera els Indis-Patindis es desperten i aconsegueixen l’energia i el bon humor que necessiten per passar el dia sols a la selva experimentant amb totes les coses que han de fer per sobreviure i seguint els consells de la Gran

Cascada que tot el dia els hi parla amb el seu xarboteig i els hi ensenya tota mena de coses.


10:15  ASSAIG de LES CANÇONS de l’ESPECTACLE

                 ..............reserva el teu CD!!!!!

Com ens agraden les cançons de l’espectacle!!!! Cada cançó ens presenta un personatge i ens emociona explicant-nos les seves aventures. Les aprendrem totes, les cantarem durant tot el casal i se’ns quedaran ben a dintre perquè ens puguin acompanyar durant tot l’estiu i durant tot l’any.


11:00  ESMORZAR:

Amb tanta activitat és imprescindible aturar-nos un moment  per reposar forces. Menjarem els nostres esmorzars asseguts al voltant del llac on cau la Gran Cascada i ens explicarem les coses que hem fet  i les coses que farem durant tot el dia.


11:30    TALLERS:

TALLERS ARTÍSTICS per la CREACIÓ de l’ESPECTACLE

                                                      I TALLERS  DE “SUPERVIVÈNCIA”


-TALLER de CONFECCIÓ de VESTUARI

    i CONSTRUCCIÓ D’ESTRIS i COMPLEMENTS:

Una de les coses més importants per aprendre a viure a la Selva és saber fer-nos una roba que ens permeti moure’ns lliurement i si cal, protegir-nos del vent i de les pluges. També haurem d’aprendre a fer-nos estris per caçar, estris pel menjar,

aules, cadires, hamaques i llits de fulles per descansar i poder dormir sentint el “xiuxiueig” de la Gran Cascada.

-TALLER de MàSCARES i MAQUILLATGE: és especialment important aprendre a fer les màscares i maquillar-nos per poder realitzar tots els rituals màgics que ens ensenya la Cascada per aprendre a comunicar-nos amb El Lleó, La Serp, i l’Ocell de Foc,que són els poders que protegeixen  l’esperit de la Selva.

-TALLERS de “SUPERVIVÈNCIA”: és el moment d’aprendre tot el que necessitem per sobreviure sols i millorar la manera de viure de la nostra tribu: caçar, recolectar fruites, conrear els camps, cuinar, fer pa, fer-nos la roba, fer-nos les taules les cadires i tots els mobles i estris que necessitem per menjar, descansar, dormir... i mot important: llegir e interpretar el Llibre de les“Tradicions de la Tribu”, on s’explica la forma de viure dels nostres avantpassats i ens inspira per pensar i trobar el que hem de fer per aprendre a viure millor. Els Indis Patindis tenim l’edat d’aprendre: estarem molt atents a tot el que ens ensenya la Gran Cascada i per molt que ens expliqui sempre voldrem saber més.


13:00 REFRESQUEM-NOS!!!!           

                     ....PISCINA i JOCS d’AIGUA

Arriba el moment del bany. Una de les coses que ens ensenya la Gran Cascada és nedar molt bé per poder travessar els grans rius i també aprendre a pescar amb els nostres estris de pesca i també aprendre a capbuçar-nos.

-Piscina: Club Natació Catalunya

-Festa de l’Escuma amb CANÓ d’'ESCUMA


14:30 A DINAR!!!!

Quina gana!!!! ....menjarem els menjars boníssims que ens ensenya a fer La

Gran Cascada -cuina pròpia-.


15:30 TALLERS ARTÍSTICS i dE “SUPERVIVÈNCIA”:    .............(tarda)

Un mínim d’un taller pel matí i un altre per la tarda. Tenim moltes coses per aprendre i el temps del que disposem per viure a la Gran Cascada no és infinit.


17:00 ...FINS DEMÀ!!!!DIMECRES: EXCURSIÓ

EXCURSIONS dels “INDIS-PATINDIS”

Cada setmana marxarem un dia sencer d’excursió per viure amb el màxim de realisme les nostres aventures!!!!1a SETMANA:    Excursió a SALTING

Els indis-patindis han de saber saltar i córrer per la selva, pujar als arbres més alts per vigilar la selva i també saltar d’un arbre a una altre amb l’agilitat i la rapidesa dels felins més ferotges.


2a SETMANA:    Excursió al Park Aquàtic

Navegarem pels rius de la selva, ens capbuçarem i ens llençarem des dels arbres per remullar-nos com autèntics indis-patindis per poder gaudir amb la seva força , habiltat, inteligència i valentia.


3a SETMANA:    Parc d’Aventura

Aventura en plena selva: caminarem pels arbres a molts metres d’altura amb l’ajuda de ponts, cordes, tirolines...Travessarem la selva, la farem nostra, amagarem els nostres tresors i mai ningú els trobarà...!!!!


4a SETMANA: Excursió amb Canoes: què és un Indi si no sap navegar amb la seva canoa:? aprendrem a navegar pel corrent dels grans rius que ens porten allà on no podríem arribar caminant i superarem els  ràpids més perillosos gràcies a la nostra habilitat, a la nostra valentia i a la nostra força.


5a SETMANA:    Excursió a lA PLATJA

Nedarem  i ens capbuçarem gaudint també dels jocs amb la sorra i les onades.


DIJOUS: ESPECTACLE

“El Secret de la SELVA”

-...obert a mares pares i tots els amics que vulgueu convidar-


Ha arribat el gran dia...! cada dijous presentarem l’espectacle a on escenificarem la nostra història utilitzant tota la feina que hem realitzat als tallers de creació artística: cantarem les cançons que hem après als assajos musicals; ballarem les danses i coreografies de moviment escènic que hem preparat als tallers d’escenificació; ens vestirem amb els vestits i complements que hem fet als tallers de plàstiques; instal.larem les magnífiques escenografies i les escultures escèniques que hem construït, i llegirem o representarem els textes literaris que

hem creat arrel de l’argument de l’espectacle. Quina emoció!...els nervis dels camerinos, l’emoció de les bambalines i la força i l’energia de l’escenari...!!! Quan acabi l’espectacle rebrem els aplaudiments i les felicitacions dels pares i de tot el públic, tindrem una sensació molt intensa que recordarem molt de temps i ens quedarem molt satisfets de la nostra experiència.

L’ espectacle és un gran musical, en ell actuen tots les nenes i els nens que participen al casal i també tots els professors i professores, l’espectacle es presenta amb música en directe al pati de l’escola Turó del Cargol i hi esteu convidats totes les mares, pares familiars i amics als que vulgueu venir.


DIVENDRES: JOCS

CAMPIONATS de JOCS d’EQUIP amb FESTA d’ENTREGA de TROFEUS!!!

Cada divendres, després d’haver fet el espectacle, dedicarem el dia sencer a fer jocs.  Crearem els nostres equips triarem els nostres propis recorreguts, puntuant en els diferents esports i jocs populars i participant finalment en la gran final amb recompte de punts i“trucs” per salvar-se i millorar puntuacions.

-CIRCUIT MULTIESPORT: patinatge, futbol, basquet, handbol, volei,tennis, pales, carreres de relleus,circuit d’eslàlom, salt d’altura, punteria amb arcsdards....   

-JOCS POPULARS: Robacues, carreres de sacs, mataconills,  “baldufes”, bitlles, tabes, bales o ”caniques”., mikado’s gegants..

-TALLER de CONFECCIÓ de TROFEUS: Tots els que vulguin podran participar del Taller de Construcció de Trofeus confeccionats pels propis alumnes amb  què premiarem el bon humor, el companyerisme, saber divertir-nos encara que perdem etc....Tots els equips tindran el seu premi!!!

        -FESTA d’ENTREGA de TROFEUS i ACOMIADAMENT:

Gran festa d’entrega de trofeus i acomiadament de la setmana.


          ...Fins la setmana entrant!!!!

Reunions informatives

      Escola Turó del Cargol      -C/ St Cugat 13-           Dimecres 24 d’abril 16:15

      Escola Parc del Guinardó  -C/Garriga i Roca s/n-   Dijous 25 d’abril 16:45

      Escola Rius i Taulet        -Plaça Lesseps 19-            Divendres 26 d’abril 16:30

      Seu MusicActiva          -C/ Massens 63 (torre)-       Dimarts 30 d’abril 20:30

      Seu MusicActiva         -C/ Massens 63 (torre)-        Dilluns 6 de maig 20:00                                

INDIS PATINDIS -Miriam Darriba-

tema de l’espectacle musical infantil “El Secret de la Selva”

lletra i música: Miriam Darriba

canten: Miriam Darriba i Isabel Darriba

arranjaments: Francisco Suárez i Abel Castelló

Un dia al casal
Una setmana al casalUna_SETMANA..._INDIS-PATINDIS.html
OrganitzacióOrganitzacio_INDIS_PATINDIS_2.html
Matricula’tMatriculat_INDIS_PATINDIS.html
  INICIMUSICAC_inici+Noticies_SET.htmlMUSICAC_inici+Noticies_SET.htmlshapeimage_10_link_0
Casal_19_INDIS_PATINDIS.html