Per matricular-te sol.licitant Ajut a l’Ajuntament segueix els següents passos:

1-DATES DE MATRICULACIÓ DEMANANT AJUT a l’AJUNTAMENT

El període de matriculació si demanes Ajut a l’Ajuntament comença el 23 d’abril i acaba el 23 de maig.

2-MATRICULA’T A ENVIANT EL FORMULARI i DOCUMENTACIÓ

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER RESPONDRE FORMULARI: Per omplir el FORMULARI DE MATRICULACIÓ tingues a mà la següent documentació de cada un dels fills/es que vulguis matricular:

 • -NOMBRE IDALU

Què és el NOMBRE IDALU? El nobre IDALU és el número d’inscripció al Registre d’alumnes de Catalunya (RALC), que s’assigna (de manera única) a un alumne quan fa la primera matrícula en centres educatius públics i privats d’ensenyaments reglats no universitaris que desenvolupen l’activitat a Catalunya.

On el puc trobar? Pots trobar el nombre IDALU de cada un dels teus fills/es als documents de matrícula de l’escola, a les qualificacions o bé demanant-lo a l’escola si ets la mare, pare o tutor de l’infant o jove.

 • -CARNET DE VACUNACIÓ
 • -TARJETA SANITÀRIA

FORMULARI DE MATRICULACIÓ: Respon les preguntes del FORMULARI de MATRICULACIÓ amb tata la informació que et demanem

FORMULARI DE MATRICULACIÓ CASAL d’ESTIU 2022

PAGAMENT RESERVA PLAÇA: L’Ajuntament només ofereix Ajut per a dues setmanes a les famílies que complixin els requisits. Si només has de matricular els teus fills/filles per una o dues setmanes i sol.licites Ajut a l’Ajuntament, NO HAS DE FER CAP PAGAMENT per reservar la plaça. Si vols reservar 3 o més setmanes has d’ingressar el 50% de l’import corresponent a les setmanes 3a, 4a i/o 5a de les quals no rebràs ajut de l’Ajuntament.

DOCUMENTACIÓ A ENVIAR: Un cop hagis enviat la resposta al formulari fes-nos arribar la següent documentació via mail o venint al carrer Massens 63 -torre- de dilluns a divendres de les 10:30 a les 14:00 i de les 16:00 a les 20:00:

 • -FOTOGRAFIA RECENT on es vegi bé la cara de l’infant o jove matriculat
 • -FOTOCÒPIA DE LA TARJETA SANITÀRIA
 • -FOTOCÒPIA DEL CARNET DE VACUNES
 • -REGUARD PAGAMENT 50% EN EL CAS QUE FACIS LA MATRICULACIÓ DE MÉS DE DUES SETMANES.

3-SOL:LICITA AJUT AJUNTAMENT A TRAVÉS DEL PORTAL DE TRÀMITS D L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

OBTENCIÓ del PIN ÚNIC d’IDENTIFICACIÓ per ACCEDIR a la SOL.LICITUT d’AJUT A TRAVÉS del PORTAL DE TRÀMITS de l’AJUNTAMENT DE BARCELONA: A partir de que rebem la teva resposta al formulari amb NOMBRE IDALU, Musicactiva sol.licita a l’Ajuntament el teu PIN ÚNIC d’IDENTIFICACIÓ per accedir a la sol.licitud d’Ajut a través del Portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. MOLT IMPORTANT, si no ens has indicat el nombre IDALU del teu fill/a NO podrem obtenir el PIN ÚNIC d’IDENTIFICACIÓ.

ENVIAMENT de PIN: Musicactiva t’envia el PIN per que puguis identificar-te i accedir a la sol.licitud d’Ajut a través del Portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

OMPLE FORMULARI DE SOL:LICITUT d’AJUT A TRAVÉS del PORTAL DE TRÀMITS de l’AJUNTAMENT de BARCELONA: Entra al Portal de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona i accedix al tràmit de sol.licitut d’Ajut per a la campanya de Vacances d’estiu 22, identifica’t amb PIN i IDALU i omple i envia formulari d’ajut.

INFORMACIÓ i TRÀMIT a l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona

4-ESPERA RESOLUCIÓ

Un cop has fet la sol.licitut d’Ajut ja no has de fer res més fins el 30 de maig.

El 30 de maig rebràs un SMS a la resolució de l’atorgament d’ajut per a la campanya de vacances d’estiu de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest SMS t’informaran de l’ajut que t’han atorgat o bé de que han denegat la sol.licitut i el motiu de la denegació.

SI VOLS FER RECLAMACIÓ o t’han denegat l’ajut per manca d’informació: Del 31 de maig al 14 de juny podràs fer la reclamació i esperar de nou la resolució definitiva el 20 de JUNY.

SI ESTÀS d’ACORD AMB LA RESOLUCIÓ FES EL PAGAMENT de l’IMPORT RESTANT : Un cop sàpigues la quantitat que t’han atorgat podràs saber quin import resta pendent de pagament i ingressar-lo.

5-FES EL PAGAMENT DE L’IMPORT RESTANT

INGRESSA l’IMPORT PENDENT DE PAGAMENT

 • -TERMINI de PAGAMENT: Del 31 de Maig al 10 de JUNY
 • -IMPORT: Musicactiva també rebrà de l’Ajuntament la resolució indicant l’import atorgat i t’enviarà un mail indicant l’import que resta pendent de pagament per tal que puguis fer l’ingrés.
 • -Compte: TRIODOS BANK       ES96 1491 0001 2121 4779 3620
 • -Pagaments independents per a cada infant: fes un pagament independent per a cada infant.
 • -Nom i cognom de cada infant: fes constar el NOM i els COGNOMS de cada NEN/A a cada transferència, NO posis el nom de mares-pares.
 • -Comprovant del pagament: Sol.licita el comprovant del pagament. Ens l’hauràs de fer arribar abans del 10 de JUNY.

6-ENVIA RESGUARD DE PAGAMENT:

Fes-nos arribar el comprovant del pagament de l’import pendent.

7-REBRÀS LA CONFIRMACIÓ DE LA MATRÍCULA

A partir de que rebem el comprobant del pagament de l’import restant t’enviarem el FULL de MATRÍCULA on consten totes les dades de matriculació i la confirmació de que la matriculació està complerta.

8-SIGNA l’ACCEPTACIÓ de l’AJUT i CONFIRMACIÓ d’ASSISTÈNCIA AL CASAL

El 2n dia de la primera setmana que en què el teu fill/a assisteixi al casal rebràs un SMS de l’AJUNTAMENT amb un enllaç a un petit formulari per confirmar l’acceptació de l’Ajut i l’assistència al casal. Aquest darrer pas és imprescindible per què l’Ajuntament faci l’ingrés de l’import de l’Ajut atorgat. Si tens qualsevol dubte per complertar aquest pas, posa’t en contacte immediatament amb Musicactiva per poder-ho resoldre.

9-CANCEL·LACIONS

NO REALITZACIÓ DEL CASAL AMB AVÍS PREVI (15 dies antel.lació).

En el cas que per una causa justificada no poguéssiu realitzar el casal en les setmanes matriculades, tindreu dret al retorn del 50% de l’import pagat sempre i quan ens aviseu 15 dies abans de començar el casal en les setmanes que tingueu reservades.

DIES PERDUTS PER MALALTIA

Si a causa de malaltia ( amb justificant mèdic) el vostre fill/filla no pogués realitzar el casal més de 3 dies d’una setmana, us tornarem el 30% de l’import corresponent als dies perduts.

CONFINAMENTS

En el cas de confinaments de grups sencers o algun alumne/a per ser contactes estrets d’un cas de malaltia Còvid, Musicactiva NO retornarà cap import i les famílies hauran de complir estríctament la normativa vigent per a aquests casos.