DILLUNS i DIMARTS

9:00  ARRIBADA i ESMORZAR

Bon dia…! comencem el matí tranquil·lament, saludant a companys i professors, esmorzant i planificant el que farem al llarg del dia.

9:30  DANSA-GIMNÀSTICA RíTMICA: 

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-10.19.37-1024x549.png

Per tal d’acabar-nos de despertar i començar el dia amb dinamisme, fem una gran rotllana al pati-gimnàs de l’escola, i ens posem en marxa amb la sessió matinal de dansa-gimnàstica, activitat en què utilitzem la percussió corporal i els exercicis d’improvisació rítmica per a mobilitzar el cos i la veu. Tota la sessió es realitza amb l’acompanyament d’instruments de percussió tocats en directe que ens desperten i ens donen força i energia per a tot el dia.

10:00 ASSAIG de les CANÇONS de l’ESPECTACLE:  

Quan ja estem en marxa, cada grup d’alumnes ocupa un espai diferent i ben dirigit pels seus professors, assagem les cançons que donen vida als personatges i a les escenes que representem a l’ESPECTACLE i que omplen de sentit  totes les ACTIVITATS ARTÍSTIQUES i ACTIVITATS LÚDIQUES del casal.

11:30  DILLUNS JOCS d’AIGUA / DIMARTS PISCINA

Ja hem fet l’assaig!!!. Per a esbargir-nos i gaudir de l’estiu i les vacances, fem jocs d’aigua amb canó d’escuma, castells inflables, mànegues i ruixadors o anem a la piscina per banyar-nos, prendre el sol, estar a l’aire lliure i disposar de temps i d’espai per a jugar.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es cano%CC%81-escuma-2--1024x768.jpg

13:00  …A DINAR!!!:

Després del bany, és hora de dinar. Ens esperen dinars “boníssims” per recuperar les forces i l’energia.

15:00  TALLERS ARTÍSTICS: 

TALLER de PLÀSTIQUES: Utilitzarem tècniques plàstiques molt variades per crear els vestuaris, les màscares, les escenografies, i els elements escultòrics amb què realitzem les escenificacions del CONCERT-ESPECTACLE.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es foto-3-1024x765.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es foto-1024x765.jpg

TALLER d’ESCENIFICACIÓ i COREOGRAFIA: Quan haguem après bé les cançons, les músiques i els textos, i a mida que anem disposant dels vestuaris de les escenografies i de tot el material necessari per a construir l’escena, podrem fer els assajos de les escenes de l’espectacle, ben dirigits pels professors de MusicActiva i gaudint de les músiques tocades en directe. Quant més material tinguem i més assajos poguem fer, millor. S’acosta el dia de l’espectacle i estem cada vegada més emocionats!!!!

16:30 …FINS DEMÀ!!!!

DIMECRES: ESPECTACLE 

…obert a mares pares i tots els amics que vulgueu convidar

Ha arribat el gran dia…! Cada dimecres presentarem l’espectacle obert als pares dels alumnes i a tots els amics i familiars que vulgueu convidar, a on escenificarem la nostra història utilitzant tota la feina que hem realitzat als tallers de creació artística: cantarem les cançons que hem après als assajos musicals; ballarem les danses i coreografies de moviment escènic que hem preparat als tallers d’escenificació ; ens vestirem amb els vestits i complements que hem fet als tallers de plàstiques; instal.larem les magnífiques escenografies i les escultures escèniques que hem construït, i llegirem o representarem els textes literaris que hem creat arrel de l’argument de l’espectacle. 

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 2019-07-25-16.47.21-1024x768.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 2019-07-25-16.56.15-1024x768.jpg

               Quina emoció!!!!!!

                        ….les mares, els pares i molts amics ens vindran a veure…!

                        ……quins nervis que tenim quan estem als camerinos!!!!     

                                        ….quina força sentim quan sortim a l’escenari…!!! 

Quan acabi l’espectacle rebrem els aplaudiments i les felicitacions dels pares, les mares i de tot el públic, tindrem una sensació molt intensa que recordarem molt de temps i ens quedarem molt satisfets de la nostra experiència.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es PICT1152-1024x768.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es PICT1150-1024x768.jpg

L’ espectacle “VIATGE a L’ESPAI” amb música i libreto original de Miriam Darriba, Isabel Darriba i Abel Castelló, és un gran musical en el qual actuen tots les nenes i els nens que participen al casal i també tots els professors i totes les professores. L’espectacle es presenta cada dimecres amb música en directe .

Hi esteu convidats totes les mares, pares familiars i amics als que vulgueu convidar.DIJOUS: EXCURSIÓ

Cada dijous farem una excursió de tot el dia per gaudir de l’aire lliure i fer JOCS TEATRALITZATS, jocs temàtics dissenyats a partir de la ficció de l’espectacle, on ens convertirem en personatges del musical EL SECRET de la SELVA!!!.La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es MarxemExcursio%CC%812-1024x765.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es FestaReiLleo%CC%813-1024x765.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-10.43.30-1024x522.png

DIVENDRES:

MIL JOCS EN UN, CONFECCIÓ i ENTREGA de MEDALLES i FESTA de COMIAT

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-11.25.57-1024x630.png

El divendres, a jugar…!!!! Ja hem fet l’espectacle i podem dedicar tot el matí a participar al “MIL JOCS en UN” circuït de jocs per demostrar diverses habilitats així com la velocitat, concentració, equilibri,memòria etc…aprenent a gaudir i a divertir-nos no només quan guanyem, sino també quan sabem compartir el joc, les bromes i el bon humor amb els companys. Ah! i abans de jugar ens explicaran com es juga a cada jocs amb un teatre participatiu on els monitors i monitores representen els jocs per què ho entenguem molt bé i ens divertim moltíssim.

TALLER de CONFECCIÓ de MEDALLES: A mig matí,  realitzarem el taller de medalles on confeccionarem les medalles, amb que premiarem la capacitat de col.laboració amb els companys, la capacitat d’implicació en el joc, la generositat amb els companys i la capacitat per a divertir-nos tant si guanyem com si perdem…tots tindrem el nostre premi!!!

FESTA d’ACOMIADAMENT i ENTREGA de MEDALLES: Per la tarda farem la festa d’acomiadament, on farem els actes d’entrega de trofeus a cada un dels equips, on recordarem tot el que ens ha passat durant la setmana amb projecció de fotos i de vídeos de l’espectacle, de l’excursió i de la resta d’activitats, i ens acomiadarem amb cançons i dedicatòries especials pels companys que aquella setmana deixen el casal.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-11.28.38-1024x398.png

                       Fins la setmana vinent….!!!