3r i 4t primària UN DIA AL CASAL

DILLUNS i DIMARTS

9:30  ENTRENAMENT MATINAL dels INDISPATINDIS: 

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-10.19.37-1024x549.png

El primer que fan els dels INDISPATINDIS quan es desperten cada matí  és movilitzar el seu cos amb la dansa -gimnàstica i  que són unes danses rítmiques i un exercicis físics que es fan amb la percussió corporal, amb la veu i amb l’acompanyament de músiques fetes amb instruments de percussió. 

D’aquesta manera els dels INDISPATINDIS es desperten i aconsegueixen l’energia i el bon humor que necessiten per passar el dia.

10:15  ASSAIG de LES CANÇONS de l’ESPECTACLE …………..reserva el teu CD!!!!!

Com ens agraden les cançons de l’espectacle!!!! Cada cançó ens presenta un personatge i ens emociona explicant-nos les seves aventures. Les aprendrem totes, les cantarem durant tot el casal i se’ns quedaran ben a dintre perquè ens puguin acompanyar durant tot l’estiu i durant tot l’any.

11:00  PATI i ESMORZAR: 

Amb tanta activitat és imprescindible aturar-nos un moment  per reposar forces. Menjarem els nostres esmorzars asseguts al costat de la cascada i ens explicarem les coses que hem fet  i les coses que farem durant tot el dia.

11:30 TALLERS ARTÍSTICS per la CREACIÓ de l’ESPECTACLE

 • TALLER de TEATRE per construir el nostre personatge
 • TALLER de PLÀSTIQUES per fer-nos el nostre equipament de indispatindis.
 • TALLER de PERCUSSIÓ
 • TALLER de DANSA i COREOGRAFIA
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Vaixell-Mariners-1024x768.jpg

13:00 REFRESQUEM-NOS!!!! ….PISCINA* i JOCS d’AIGUA    La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Labassa-piscina-1024x768.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es cano%CC%81-escuma-2--1024x768.jpg

Arriba el moment del bany. Una de les coses més importants per a un bon indipatindi és aprendre a nedar, a capbuçar-se i saber-se espavilar per tot el món. 

 •        Piscina: Club Natació Catalunya
 •      Festa de l’Escuma amb CANÓ d’’ESCUMA

14:30 A DINAR!!!! 

Quina gana!!!! ….menjarem els menjars boníssims que ens ensenya a fer la cuinera de la casacada -cuina pròpia-.

15:30 TALLERS ARTÍSTICS   ………….(tarda)

Un mínim d’un taller pel matí i un altre per la tarda. Tenim moltes coses per aprendre i el temps del que disposem no és infinit.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es PICT1135-1024x768.jpg

16:30 …FINS DEMÀ!!!

DIMECRES: ESPECTACLE 

…obert a mares pares i tots els amics que vulgueu convidar

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es PICT1164-1024x768.jpg

Ha arribat el gran dia…! Cada dimecres presentarem l’espectacle obert als pares dels alumnes i a tots els amics i familiars que vulgueu convidar, a on escenificarem la nostra història utilitzant tota la feina que hem realitzat als tallers de creació artística: cantarem les cançons que hem après als assajos musicals; ballarem les danses i coreografies de moviment escènic que hem preparat als tallers d’escenificació ; ens vestirem amb els vestits i complements que hem fet als tallers de plàstiques; instal.larem les magnífiques escenografies i les escultures escèniques que hem construït, i llegirem o representarem els textes literaris que hem creat arrel de l’argument de l’espectacle. 

                    Quina emoció!!!!!!

                        ….les mares, els pares i molts amics ens vindran a veure…!

                        ……quins nervis que tenim quan estem als camerinos!!!!     

                                        ….quina força sentim quan sortim a l’escenari…!!! 

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-19-a-les-13.20.07.png

Quan acabi l’espectacle rebrem els aplaudiments i les felicitacions dels pares i de tot el públic, tindrem una sensació molt intensa que recordarem molt de temps i ens quedarem molt satisfets de la nostra experiència.

L’ espectacle “EL SECRET de la SELVA!!!” amb música i libreto original de Miriam Darriba, Isabel Darriba i Abel Castelló, és un gran musical en el qual actuen tots les nenes i els nens que participen al casal i també tots els professors i totes les professores. L’espectacle es presenta cada dimecres amb música en directe.

Hi esteu convidats totes les mares, pares familiars i amics als que vulgueu convidar.

DIJOUS: EXCURSIÓ

EXCURSIONS dels “INDISPATINDIS”

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es MarxemExcursio%CC%812-1024x765.jpg

Cada DIJOUS marxarem d’excursió EL DIA SENCER, per viure les aventures dels indispatindis de manera real i sobre el terreny!!!

Excursions a parcs d’aventura, a “saltings” per saltar en llits elàstics, al Canal olímpic per saltar en inflables dins l’aigua, parcs aquàtics…

El lloc i les activitats que realitzarem cada dijous us ho anunciarem més endavant.

 DIVENDRES

CAMPIONATS de JOCS d’EQUIP amb FESTA d’ENTREGA de TROFEUS!!!

Cada divendres, després d’haver fet el espectacle, dedicarem el dia sencer a fer jocs.  Crearem els nostres equips triarem els nostres propis recorreguts, puntuant en els diferents esports i jocs populars i participant finalment en la gran final amb recompte de punts i“trucs” per salvar-se i millorar puntuacions.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-16.10.34-1024x537.png
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-16.17.02-1024x560.png
 • CIRCUIT MULTIESPORT: patinatge, futbol, basquet, handbol, volei,tennis, pales, carreres de relleus,circuit d’eslàlom, salt d’altura, punteria amb arcs i dards….    
 • JOCS POPULARS: Robacues, carreres de sacs, mataconills,  “baldufes”, bitlles, tabes, bales o ”caniques”., mikado’s gegants..
 • EL CRIT: escenificació d’una acció escènica que crea lliurament cada equip i que també puntua al campionat.
 • TALLER de CONFECCIÓ de TROFEUS:  Tots els que vulguin podran participar del Taller de Construcció de Trofeus confeccionats pels propis alumnes amb  què premiarem el bon humor, el companyerisme, saber divertir-nos encara que perdem etc….Tots els equips tindran el seu premi!!!
 • FESTA d’ENTREGA de TROFEUS i ACOMIADAMENT:  Gran festa d’entrega de trofeus i acomiadament de la setmana. 
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-11.28.38-1-1024x398.png          …Fins la setmana entrant!!!!