UN DIA AL CASAL

DILLUNS i DIMARTS

9:30  ENTRENAMENT MATINAL dels RODAMONS: 

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-10.19.37-1024x549.png

El primer que fan els RODAMONS quan es desperten cada matí  és movilitzar el seu cos amb la dansa -gimnàstica  que és una dansa rítmica i uns exercicis físics que es fan amb la percussió corporal, amb la veu i amb l’acompanyament de músiques fetes amb instruments de percussió. 

D’aquesta manera els RODAMONS es desperten i aconsegueixen l’energia i el bon humor que necessiten per passar el dia.

10:15  ASSAIG de LES CANÇONS de l’ESPECTACLE …………..reserva el teu CD!!!!!

Com ens agraden les cançons de l’espectacle!!!! Cada cançó ens presenta un personatge i ens emociona explicant-nos les seves aventures. Les aprendrem totes, les cantarem durant tot el casal i se’ns quedaran ben a dins perquè ens puguin acompanyar durant tot l’estiu i durant tot l’any.

11:00  PATI i ESMORZAR

Amb tanta activitat és imprescindible aturar-nos un moment  per reposar forces. Menjarem els nostres esmorzars i ens explicarem les coses que hem fet  i les coses que farem durant tot el dia.

11:30 TALLERS ARTÍSTICS per la CREACIÓ de l’ESPECTACLE

 • TALLER de TEATRE per construir el nostre personatge
 • TALLER de PLÀSTIQUES per fer-nos el nostre equipament de rodamons
 • TALLER de PERCUSSIÓ
 • TALLER de DANSA i COREOGRAFIA
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Vaixell-Mariners-1024x768.jpg

13:00 REFRESQUEM-NOS!!!! ….PISCINA* i JOCS d’AIGUA    La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Labassa-piscina-1024x768.jpg
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es cano%CC%81-escuma-2--1024x768.jpg

Arriba el moment del bany. Una de les coses més importants per a un bon rodamon és aprendre a nedar, a capbuçar-se i saber-se espavilar per tot el món. 

 •      Piscina: Club Natació Catalunya
 •      Festa de l’Escuma amb CANÓ d’’ESCUMA

14:30 A DINAR!!!! 

Quina gana!!!! ….menjarem menjars boníssims, gaudint de la fantàstica conversa dels Rodamons i Rodamones.

15:30 TALLERS ARTÍSTICS   ………….(tarda)

Un mínim d’un taller pel matí i un altre per la tarda. Tenim moltes coses per aprendre i el temps del que disposem no és infinit.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es PICT1135-1024x768.jpg

16:30 …FINS DEMÀ!!!

DIMECRES: ESPECTACLE 

…obert a mares pares i tots els amics que vulgueu convidar

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es PICT1164-1024x768.jpg

Ha arribat el gran dia…! Cada dimecres presentarem l’espectacle obert als pares dels alumnes i a tots els amics i familiars que vulgueu convidar, a on escenificarem la nostra història utilitzant tota la feina que hem realitzat als tallers de creació artística: cantarem les cançons que hem après als assajos musicals; ballarem les danses i coreografies de moviment escènic que hem preparat als tallers d’escenificació ; ens vestirem amb els vestits i complements que hem fet als tallers de plàstiques; instal.larem les magnífiques escenografies i les escultures escèniques que hem construït, i llegirem o representarem els textes literaris que hem creat arrel de l’argument de l’espectacle. 

                    Quina emoció!!!!!!

                        ….les mares, els pares i molts amics ens vindran a veure…!

                        ……quins nervis que tenim quan estem als camerinos!!!!     

                                        ….quina força sentim quan sortim a l’escenari…!!! 

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-19-a-les-13.20.07.png

Quan acabi l’espectacle rebrem els aplaudiments i les felicitacions dels pares i de tot el públic, tindrem una sensació molt intensa que recordarem molt de temps i ens quedarem molt satisfets de la nostra experiència.

L’ espectacle “VIATGE A L’ESPAI!!!” amb música i libreto original de Miriam Darriba, Isabel Darriba i Abel Castelló, és un gran musical en el qual actuen tots les nenes i els nens que participen al casal i també tots els professors i totes les professores. L’espectacle es presenta cada dimecres amb música en directe.

Hi esteu convidats totes les mares, pares familiars i amics als que vulgueu convidar.

DIJOUS: EXCURSIÓ

EXCURSIONS dels “RODAMONS»

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es MarxemExcursio%CC%812-1024x765.jpg

Cada DIJOUS marxarem d’excursió EL DIA SENCER, per viure les aventures dels rodamons de manera real i sobre el terreny!!!

Excursions a parcs d’aventura, a “saltings” per saltar en llits elàstics, al Canal Olímpic per saltar en inflables dins l’aigua, parcs aquàtics…

Les activitats que realitzarem a l’excursió de cada setmana les determinarem més endavant.

DIVENDRES

CAMPIONATS de JOCS d’EQUIP amb FESTA d’ENTREGA de TROFEUS!!!

Cada divendres, després d’haver fet el espectacle, dedicarem el dia sencer a fer jocs.  Crearem els nostres equips triarem els nostres propis recorreguts, puntuant en els diferents esports i jocs populars i participant finalment en la gran final amb recompte de punts i“trucs” per salvar-se i millorar puntuacions.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-16.10.34-1024x537.png
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-16.17.02-1024x560.png
 • CIRCUIT MULTIESPORT: patinatge, futbol, basquet, handbol, volei,tennis, pales, carreres de relleus,circuit d’eslàlom, salt d’altura, punteria amb arcs i dards….    
 • JOCS POPULARS: robacues, carreres de sacs, mataconills,  “baldufes”, bitlles, tabes, bales o ”caniques”., mikado’s gegants..
 • EL CRIT: escenificació d’una acció escènica que crea lliurament cada equip i que també puntua al campionat.
 • TALLER de CONFECCIÓ de TROFEUS:  tots els que vulguin podran participar del Taller de Construcció de Trofeus confeccionats pels propis alumnes amb què premiarem el bon humor, el companyerisme, saber divertir-nos encara que perdem, etc….Tots els equips tindran el seu premi!!!
 • FESTA d’ENTREGA de TROFEUS i ACOMIADAMENT:  gran festa d’entrega de trofeus i comiat de la setmana. 
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Captura-de-pantalla-2022-04-17-a-les-11.28.38-1-1024x398.png          …Fins la setmana entrant!!!!