DILLUNS i DIMARTS

9:30 ENTRENAMENT MATINAL dels PIRATES 

-DANSA-GIMNÀSTICA MATINAL: El primer que fan els pirates quan es desperten cada matí , és mobilitzar i entrenar el seu cos amb la DANSA-GIMNÀSTICA MATINAL,  que són unes danses i un exercicis rítmics i físics que fan els pirates utilitzant la percussió corporal, utilitzant la seva poderosa veu, i amb l’acompanyament de músiques tocades en directe amb instruments de percussió. 

D’aquesta manera els pirates no només es desperten, sino que aconsegueixen l’energia i el bon humor que necessiten per viure les intenses aventures que passaran al llarg del dia.

10:15 ASSAIG de LES CANÇONS de l’ESPECTACLE            ……reserva el teu CD!!!!!

-TALLERS de CANÇONS i CONTE de l’ESPECTACLE: Quan els pirates ja estan en marxa arriba el moment d’aprendre les cançons de l’espectacle. Cada cançó ens presenta un personatge i ens explica una nova i emocionant aventura. Còm ens agraden les cançons de l’espectacle!!!!  Les aprendrem totes, les cantarem a l’espectacle, les cantarem durant tot el casal i se’ns quedaran tan a dintre que les seguirem cantant durant tot l’estiu i la resta de l’any. Ah!!! i les cançons no només les canten els pirates, sino també  totes les mares i els pares dels piratesy del casal!!!!

11:00  PATI i ESMORZAR:  

Amb tanta activitat els pirates necessitem aturar-nos un moment  per recuperar forces. Ens asseurem en rotllana, menjarem els nostres esmorzars, i ens explicarem les nostres aventures. 

11:30-TALLERS ARTÍSTICS 

-TALLERS de DANSA i COREOGRAFIA: ja hem après les cançons,  ja sabem la història que hem de representar… Ara és el moment d’aprendre a ballar les danses dels pirates i de construir les coreografies que presentarem a l’espectacle. 

Ànim pirates, comença la festa…!!!

-TALLER de TEATRE amb MÀSCARES i MAQUILLATGE: construirem el nostre personatge, imaginarem còm és i aprendrem a moure’ns, a parlar, a gesticular i a comportar-nos com ho fan els aut`rntics pirates. Si hem d’aprendre texts llargs i complicats no tindrem cap problema, perquè els pirates entenem molt bé tot el que expliquem i això ens permet enrecordar-nos de tot.

També és important que un bon pirata es perfeccioni en la tècnica del maquillatge…, mai se sap quina és la cara que ha de posar un pirata a cada escena!!!

 

13:00 PISCINA* i JOCS d’AIGUA: …REFRESQUEM-NOS!!!!

Arriba el moment del bany. Una de les coses més importants per a un bon pirata és aprendre a nedar, a capbuçar-se i saber-se espavilar per tot el món. Aquest estiu tindrem dues remullades ben particulars:

        –Piscina: Club Tennis La Salut 

        -Festa de l’Escuma amb CANÓ d’’ESCUMA

* En funció de com estiguin les restriccions en el moment que arrenqui el casal podrem anar a la piscina els dilluns o els dimarts o farem circuïts de jocs d’aigua els dos dies.

 

14:30 A DINAR!!!! 

Quina gana!!!! …. als pirates els hi encanten els menjars boníssims que els hi preparen les cuineres i els cuiners del vaixell.  A més a més, el vaixell té cuina pròpia amb règims i tota mena d’atencions especials.  Que bé que es menja enmig del mar!!!

 

15:30 TALLERS ARTÍSTICS per la CREACIÓ de l’ESPECTACLE

-TALLER de PLÀSTIQUES: els pirates necessitem un bon equipament!!! Ens farem el vestuari amb el vestit de pirates i tots els estris que necessitem. Cada setmana farem un nou element fins tenir tot el que necessitem per arribar a ser “uns bons pirates”.

-ASSAIG de les ESCENES: ja sabem la història que hem de representar, ja sabem cantar les cançons, ja sabem còm és el nostre personatge, les seves aventures, còm es comporta. També hem après a ballar les danses dels pirates i sabem fer les coreografies. És el moment d’ajuntar-ho tot i començar a assajar les escenes de l’espectacle. Tenim molt poc temps, -només 2 assajos-, però la nostra imaginació està en marxa, i quan els pirates es posen a imaginar, la seva capacitat i la seva força és infinita!!!!!

 

16:30 …FINS DEMÀ!!!!

 

DIMECRES ESPECTACLE  

…obert a mares pares i tots els amics que vulgueu convidar

Ha arribat el gran dia…! Cada dimecres presentarem l’espectacle obert als pares dels alumnes i a tots els amics i familiars que vulgueu convidar, a on escenificarem la nostra història utilitzant tota la feina que hem realitzat als tallers de creació artística: cantarem les cançons que hem après als assajos musicals; ballarem les danses i coreografies de moviment escènic que hem preparat als tallers d’escenificació ; ens vestirem amb els vestits i complements que hem fet als tallers de plàstiques; instal.larem les magnífiques escenografies i les escultures escèniques que hem construït, i llegirem o representarem els textes literaris que hem creat arrel de l’argument de l’espectacle. 

                    Quina emoció!!!!!!

                        ….les mares, els pares i molts amics ens vindran a veure…!

                        ……quins nervis que tenim quan estem als camerinos!!!!     

                                        ….quina força sentim quan sortim a l’escenari…!!! 

Quan acabi l’espectacle rebrem els aplaudiments i les felicitacions dels pares i de tot el públic, tindrem una sensació molt intensa que recordarem molt de temps i ens quedarem molt satisfets de la nostra experiència.

L’ espectacle “A l’ABORDATGE!!!” amb música i libreto original de Miriam Darriba, Isabel Darriba i Abel Castelló, és un gran musical en el qual actuen tots les nenes i els nens que participen al casal i també tots els professors i totes les professores. L’espectacle es presenta cada dimecres amb música en directe al pati de l’escola Turó del Cargol convertit en un gran escenari.

Hi esteu convidats totes les mares, pares familiars i amics als que vulgueu convidar.

DIJOUS 

EXCURSIONS dels “PIRATES”

Cada DIJOUS marxarem d’excursió EL DIA SENCER, per viure les aventures dels pirates de manera real i sobre el terreny!!! Excursions a parcs d’aventura, a “saltings” per saltar en llits elàstics, a parcs aquàtics etc…

Les excursions que farem cada una de les setmanes les determinarem més endavant.

 DIVENDRES   

 CAMPIONATS de JOCS d’EQUIP amb FESTA d’ENTREGA de TROFEUS!!!

         

Cada divendres, després d’haver fet el espectacle, dedicarem el dia sencer a fer jocs.  Crearem els nostres equips, triarem els nostres propis recorreguts, puntuant en els diferents esports i jocs populars i participant finalment en la gran final amb recompte de punts i“trucs” per salvar-se i millorar puntuacions.

CIRCUIT MULTIESPORT: 

Futbol, bàsquet, handbol, volei, tennis, pales, carreres de relleus,circuit d’eslàlom, salt d’altura, punteria amb arcs, dards…

JOCS POPULARS: 

Robacues, carreres de sacs, mataconills, “baldufes”, bitlles, tabes, bales o ”caniques”., mikado’s gegants…

TALLER de CONFECCIÓ de TROFEUS: 

Tots els que vulguin podran participar del Taller de Construcció de Trofeus confeccionats pels propis alumnes amb que premiarem el bon humor, el companyerisme, saber divertir-nos encara que perdem etc….Tots els equips tindran el seu premi!!!

FESTA de COMIAT amb ENTREGA de TROFEUS: 

Gran festa d’entrega de trofeus i acomiadament de la setmana. 

                       …Fins la setmana entrant!!!!